AMPA Escola Espai3

Extraescolars 2020/21

Us recordem que per fer ús del servei d’extraescolars cal que abans hagueu abonat la quota de soci de l’Ampa. Trobareu el formulari i les instruccions aquí.

Cal que envieu el formulari d’inscripció, la declaració responsable i el rebut de pagament de l’AMPA (2020-2021) per correu electrònic a espai3@esplaielnus.org, abans del dimecres 30 de setembre. Amb les inscripcions rebudes configurarem els grups i us confirmarem la plaça als tallers sol·licitats que puguin començar la setmana del 5 d’octubre.  Si preferiu tramitar la inscripció presencialment al Nus del Passeig del Canal, caldrà que demaneu CITA PRÈVIA mitjançant el següent enllaç: https://el-nus.reservio.com

Enllaços als documents d’inscripció:

FULL INFORMATIU DELS TALLERS EXTRAESCOLARS  2020-2021

A continuació podeu llegir la comunicació a les families de l’equip de l’esplai el Nus, amb tota la informació necessària:

Benvolgudes famílies de l’escola Espai 3,

Després de mesos molt difícils, arriba el moment de la tornada!

Pensem que l’experiència dels casals d’estiu ens ha preparat i ens ha donat eines per a gestionar i acompanyar als infants en aquesta nova realitat. Estem motivades i us donem la benvinguda al nou curs. Comptem amb un equip preparat, implicat i responsable que, des de ja, està treballant per fer de les activitats extraescolars un espai segur per a créixer i gaudir.

Des de fa algunes setmanes hem convidat a totes les famílies a dir-nos les preferències de tallers i dies disponibles. Amb aquestes respostes hem configurat una proposta d’activitats que ara us fem arribar perquè tramiteu la inscripció definitiva.

Segurament no coincidirem amb totes les sol·licituds demanades per cada família, però hem prioritzat els tallers i dies més demanats.

És important que recordeu que per portar a terme els tallers, necessitarem un mínim de 8 inscripcions amb participants de 2 cursos màxim. En cas de superar les 10 inscripcions prioritzarem l’ordre d’arribada i es valorarà l’obertura d’un segon grup a partir de la disponibilitat dels possibles participants.

Us presentem la proposta de tallers pel curs 2020-2021. 

 

Com funcionaran els tallers extraescolars a l’escola Espai 3?

La definició dels protocols específics queda subjecte a les inscripcions confirmades, degut a la necessitat d’organitzar el funcionament dels tallers extraescolars segon els cursos dels infants participants.  Doncs, a manera informativa us podem dir que:

  • Els infants hauran de portar la mascareta durant tot els temps de realització del taller.
  • La monitora referent del grup de convivència serà la persona encarregada de reunir als infants abans de l’inici dels tallers pel rentat de mans i el berenar. 
  • Per a evitar manipulació d’aliments, cada infant haurà de portar el seu berenar.
  • L’horari dels tallers estarà definit entre les 16:45h i les 18h, per garantir les entrades i sortides esglaonades. 
  • Tenim previst un temps per a la ventilació i desinfecció dels espais abans i després de l’activitat. 
  • Els infants no podran compartir material, doncs, caldrà portar el material d’ús individual per aquells tallers que així ho requereixin. 

Com puc tramitar la inscripció definitiva i quan comencen els tallers?

Cal omplir i signar el formulari d’inscripció i la declaració responsable que us adjuntem. 

Envieu el formulari d’inscripció, la declaració responsable i el rebut de pagament de l’AMPA (2020-2021) per correu electrònic a espai3@esplaielnus.org, abans del dimecres 30 de setembre. Amb les inscripcions rebudes configurarem els grups i us confirmarem la plaça als tallers sol·licitats que puguin començar la setmana del 5 d’octubre.  Si preferiu tramitar la inscripció presencialment al Nus del Passeig del Canal, caldrà que demaneu CITA PRÈVIA mitjançant el següent enllaç: https://el-nus.reservio.com 

També seran informades les famílies inscrites als tallers que no puguin començar per manca d’inscripcions.   

Servei d’acompanyament a la piscina. Poliesportiu Francesc Calvet.

Com a novetat, enguany també oferirem a les famílies de l’escola el servei d’acompanyament a les classes de natació dins els horaris reservats al poliesportiu Francesc Calvet que us presentem a continuació:

Les famílies que vulguin fer ús d’aquest servei d’acompanyament amb el Nus, podran gestionar la sol·licitud al mateix formulari d’inscripcions que us adjuntem. 

Recordeu que la inscripció a les classes de “natació escolar” s’ha de gestionar seguint les indicacions del Programa de Natació Escolar de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i que el servei d’acompanyament del Nus és un servei complementari al Programa de Natació.

 

Sabem que serà un curs molt difícil i que a tots ens costarà adaptar-nos a la nova normalitat, però no perdem l’esperança ni la confiança en els nostres infants i monitores. 

Només queda desitjar-vos molta sort en aquesta nova etapa i agrair-vos la col·laboració que sempre trobem en vosaltres. 

 

Salutacions i benvingudes al curs 2020-2021!

Equip Nus